Täna
04. dets
-15...-2
-15...-4
Homme
05. dets
-17...-5
-17...-5

Eesti

Andreas Veerpalu mõisteti Austrias tingimisi vangi

Foto: ANNI ÕNNELEID/Delfi
11:51 15. oktoober 2021

Innsbrucki kohus mõistis Andreas Veerpalule viis kuud tingimisi vangistust kolmeaastase katseajaga. Lisaks peab ta tasuma 480 eurot trahvi.

2019. aasta Seefeldi maailmameistrivõistlustel veredopingu tarvitamisega vahele jäänud Andreas Veerpalu kaitsja andis nädala alguses Austria kohtule teada, et eestlane ei plaani reedel toimunud istungile kohale tulla. Seega mõisteti tema üle kohut tagaselja, kirjutab Postimees.

Innsbrucki prokuratuur süüdistas 27-aastast Veerpalut antidopingureeglite rikkumises ehk spordipettuses, millega ta tegi sponsoritele 12 000 euro suuruse kahju. Samuti sai ta süüdistuse kuritegelikku ühendusse, mis koosnes dopinguarstist ja teistest asjaga seotud inimestest, kuulumise eest.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!