Homme
03. dets
-6...0
-8...0
Ülehomme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Eesti

Pika garantiiga terrassilauad murenesid juba aastaga, aga ettevõte kahjusid ei kompenseeri

16:23 19. oktoober 2021
Autor: uudised.ee

Tänases ''Sotid selgeks'' arutab lahti ühe veidra loos, kus 100 protsenti taaskasutatud plastikust terrassilaua laminaadile anti garantii 15 aastat. Kahjuks hakkas terrass juba väga kiirelt lagunema kuid ettevõtte ei olnud nõus raha tagasi maksma vaid tõi asendusmaterjali, mis peremehe sõnul osutus "prügiks". Vaata lähemalt videost.

Tootjad ise süüdistavad Saksamaal toodetud laminaati, millega nende teada pidigi probleeme olema. Meelis soovis kompensatsiooniks raha tagasi, aga ettevõte pakkus hoopis asenduskaupa. Seejärel Meelis valis sobiva lamineerimata terassilaua. Lauad toodi kohale, aga Meelise hinnangul ei olnud need sellised nagu näidistel. Talle saabus täiesti vale laud ja Meelise hinnangul on see täielik praak.

''Sotid selgeks'' on TV3s juba täna kell 20.00.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!