Šokeeriv video! Koolilapsed kiusasid avalikult klassikaaslasi, aga mitte ükski inimene ei sekkunud

uudised.ee

“Laser” korraldab sotsiaalse eksperimendi Solarise ümbruses, kuhu on võetud abiks Kalamaja Põhikooli õpilased, kes mängivad välja kiusamise situatsioone, minnes isegi nii karmiks, et viskavad telefone prügikasti ja kisuvad seljakotte lahti.

Ometi on bussijaamas nii palju täiskasvanuid inimesi, kes vaatavad ebaõiglast situatsiooni lihtsalt pealt ja ei sekku. Neid situatsioone mängiti välja nii kaua, kuni keegi sekkub, aga kuna keegi ei tulnud kiusamist peatama, siis isegi näitlevatel õpilastel said ideed otsa, kuidas edasi minna.

Eksperimendis osalevad lapsed nendivad, et see kiusamine oli nende jaoks raske, aga veel kurvemaks tegi olukord kus mitte keegi ei tule appi.

Kommentaarid puuduvad