Südantlõhestav video! Pere kaotas vahetult enne jõule tulekahjus oma kodu ja koerad

uudised.ee

Tänases ''Sotid selgeks'' saates on südantlõhestav lugu, kus tuli võttis mitmelt leibkonnalt nende kodu. Nimelt, 2006. aastal ehitasid Marilyni vanemad oma kätega selle maja ja nüüd 15 aastat hiljem lammutab murtud ilmega mees oma kätetööd, et näha kas midagi üldse annab veel säilitada.

Mälestustega kaetud majale tuuri tehes puhkeb Marilyn nutma, sest raske on vaadata oma lapsepõlve maja sellises seisus, kõik läheb minema viskamisele. ''Kõige rohkem tegi haiget tulekahjus hukkunud kaks koera, kes sai maetud aeda,'' räägib ta. Terve pere teeb ränka tööd, et maja jälle korda saada. Marilyn otsib igasugust abi, mida saab Eesti rahvas neile pakkuda - abikäsi juurde või lausa ehitusmehi.

Tee annetus Marilyn Kuuskmaa pangakontole: EE092200221068779194.

Vaata klippi lähemalt siit:

''Sotis selgeks'' on täna kell 20.00 TV3s.

Kommentaarid puuduvad