Kohutav! Võrumaal hukkus lasketreeningul haavata saanud noor politseinik

uudised.ee

Neljapäeval juhtus Võrumaal lasketreeningul raske õnnetus, milles hukkus 26-aastane Tartu politseiametnik, vahendab ERR.

Õnnetus juhtus kella 15 paiku Sõmerpalu vallas Järvere lasketiirus, kus Lõuna prefektuuri kiirreageerijad osalesid lasketreeningul.

Esialgsetel andmetel harjutasid kaks meeskonda taktikalist liikumist, mille käigus tulistati sihtmärke. Mõlemat meeskonda juhendasid ja jälgisid laskeinstruktorid. Ühel hetkel sattus üks politseinikest seni teadmata põhjusel ootamatult teise meeskonna tulesektorisse ning sai kolleegi lasust pihta. Meeskonnakaaslased kutsusid abi ja alustasid kohe elustamist, kuid paraku ei andnud see enam tulemust ja politseinik suri sündmuskohal.

Loe refereeritud artiklit ERR-ist.

Kommentaarid puuduvad