Tugev torm tekitas Mihkel Kärmasele eluohtliku olukorra

uudised.ee

Eelmisel reedel Mihkli koduõuel Nõmmel juhtunu oli õnnelik õnnetus – Mihkel ise pääses langeva puu alt, vahendab Kroonika.

Tugev torm, mis läinud nädalal jättis tuhanded kodud elektrita, tekitas kahju ka “Pealtnägija” saatejuhile Mihkel Kärmasele (47), kelle mõne aasta vanuse Subaru Outbacki katusele langes tuulega suur kuusk.

“Olin ajanud auto garaažist välja,” meenutab ta. “Astusin autost välja, olin sellest jõudnud mõne sammu kaugusele, kui õue läbis terav tuuleiil – siuh! Vaatasin seepeale üles ja nägin, kuidas suur kuusk langeb risti üle auto. Aga langes nii õnnelikult, et latv kukkus katusele ja tekitas sinna vaid mõne kerge mõlgi. See oli selline filmilik ja dramaatiline hetk, aga kõik läks õnnelikult.”

Loe refereeritud artiklit lähemalt Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad