Tallinna loomaias peetakse traditsioonilist kõrvitsapidu

uudised.ee

Täna ehk oktoobrikuu viimasel laupäeval peetakse Tallinna loomaaias traditsioonilist kõrvitsapidu.

Tänavu on koolidelt ja lasteaedadelt Omniva abiga kokku kogutud seitse tonni kõrvitsaid ning kogumiskasti toodud ligi kaks tonni porgandeid, peete, õunu ja suvikõrvitsaid. Kõik need värsked köögiviljad rikastavad loomaaialoomade söögilauda.

Kõrvitsapidu on sügishooaja keskkonnarikastamise suursündmus, kus serveeritakse loomadele kõrvitsaid tavapärasest põnevamal moel. Loomaaed kutsub laupäeval loomaaeda vaatama, mida loomaaia asukad erksavärvilise ja eriskummalise ilme saanud söögiviljadega ette võtavad.

Lisaks toimuvad temaatilised välinäitused- ja mängud. Loomaaia kohvikud üllatavad sel päeval kõrvitsamenüüga. 

Kommentaarid puuduvad