Mugav! Ryanair hakkab pakkuma Tallinnast lende seitsmesse uude sihtkohta

uudised.ee

Iirimaa odavlennufirma Ryanair laiendab oma liinivõrku Tallinnast, avades seitse uut lennuliini ja tihendades lennugraafikut enam kui kaks korda. Talvehooajal on lennufirmal Tallinnast avatud 15 otseliini. 

Tallinna lennujaama kommertsjuhi Eero Pärgmäe sõnul erineb selle aasta talvine lennuplaan varasemate aastate omast, kuna lennufirmad on lisamas nii uusi liine kui ka lisasagedusi juba olemasolevatele liinidele.

"Väga aktiivselt on turul laienemas Ryanair, kes lisab talvisesse lennuplaani seitse uut sihtkohta ning tänase lennuplaani kohaselt saab neil olema Tallinnast 37 lendu nädalas, võrdluseks suvel oli see number 17," lausus Pärgmäe pressiteate vahendusel. 

28. oktoobril avati Tallinna-Billund liin. Lennud hakkavad toimuma kaks korda nädalas, neljapäeviti ja pühapäeviti.

29. oktoobril avati Tallinn-Stockholm Arlanda liin. Lennud hakkavad toimuma kolm korda nädalas, esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.  

31. oktoobril avati Tallinna-Barcelona ja Tallinna-Liverpool liin. Lennud Barcelonasse hakkavad toimuma kaks korda nädalas, kolmapäeviti ja pühapäeviti. Lennud Liverpooli hakkavad samuti toimuma kaks korda nädalas, kolmapäeviti ja pühapäeviti.  

2. novembril avatakse Tallinna-Napoli ja Tallinna-Pariisi Beauvais liin. Lennud Napoli hakkavad toimuma kolm korda nädalas, teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti. Lennud Pariisi hakkavad samuti toimuma kolm korda nädalas, teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti.  

3. novembril avatakse Tallinna-Rooma Ciampino liin. Lennud Rooma hakkavad toimuma kaks korda nädalas, kolmapäeviti ja laupäeviti.  

Kõigi Tallinnast avatud sihtkohadega on võimalik tutvuda lennujaama kodulehel. Tallinna lennujaam on Eesti riigile kuuluv suurim lennujaam, 2021. aasta lõpuks loodab lennujaam teenindada 1,2 miljonit reisijat.

Kommentaarid puuduvad