Siseminister Kristian Jaani nakatus koroonaviirusesse

uudised.ee

Siseminister Kristian Jaani teatab sotsiaalmeedias, et andis koroonapositiivse testitulemuse.

„Kahjuks olen saanud koroonapositiivse testitulemuse. Ebameeldiv haigus tavapäraste covid sümptomitega. Iroonilisel kombel olin paari nädala kaugusel võimalusest minna tegema kuue kuu järgset tõhustusdoosi,“ kirjutab Jaani.

Ta soovitab siiski kõikidel vaktsineerima minna, et viirusevastane kaitse oleks võimalikult tugev.

„Õnneks on olnud minu viimaste päevade kontaktid vähesed. Teame, et kuigi vaktsineeritutel on läbipõdemine läbivalt kergem ning nakatamisvõime nõrgem, siis tuleb meil kõigil täna teha kõik selleks, et vähendada omavahelisi kontakte. Kel võimalik, on mõistlik töötada kodunt. Ja mis peamine, vaktsineerime – kel esimene, kel teine, kel tõhustusdoos. Kuni terveks saamiseni jätkan tööd kodunt ning olen siseministrina kõigi jaoks olemas.“

Kommentaarid puuduvad