Hoia eest, Yandex! Eesti tarkvaraettevõte Bolt plaanib Valgevenes laieneda

uudised.ee

Eesti tarkvaraettevõte Bolt, kes tegutseb Valgevene pealinnas Minskis eelmise aasta detsembrist, kavatseb kohalike väljaannete teatel investeerida sinna miljoneid, et laiendada turuosa taksonduses ja pakkuda sealsele turuliidrile Yandexile suuremat konkurentsi, kirjutab Postimees. 

Valgevene väljaanded Onliner ja Dev.by kirjutasid eelmisel neljapäeval, et kolmveerand aastat Valgevenes sõiduteenust pakkunud Bolt kavatseb riigis oma kohalolekut laiendada ja investeerida sinna vähemalt mitu miljonit eurot. Investeeringu täpne suurus pole teada.

Bolti teatel võimaldab suur investeering Valgevenes keskenduda teeninduse parandamisele ja laieneda uutesse linnadesse, kirjutas Dev.by.

Bolti asutaja ja tegevjuht Markus Villig ütles Postimehele, et on Valgevene investeeringuga kursis, kuid selle täpsemaid detaile ei tea.

"Meil on igal äriliinil ja regioonil juht ning regiooni sees on teatav autonoomia, et valida, mis linnadesse investeerida ja kui palju. Valgevene turg on suhteliselt suur. Miks nad otsustasid sinna just sellise summa panna, ja miks praegu, seda oskavad nad ise kommenteerida," sõnas Villig.

Kommentaarid puuduvad