Nalja nabani! Lotte tegelased vallutasid stuudio ja saatejuhid ei suutnud oma elevust tagasi hoida

uudised.ee

Eilses “Seitsmestes” käisid külas Lotte uue muusikali “Lotte ja vana õunapuu saladus” näitlejad Kevin Pisartšuk ja Mattias Metsalu. Samuti tuli külla ka muusikali kunstnik Iir Hermeliin, kes rääkis täpsemalt uuest muusikalist, loo tegelastest ning selgitas, miks võiks inimene muusikali vaatama tulla. Kunstnikul olid kaasa võetud ka muusikali tegelaste Putuka ja Jänese kostüümid, mida saatejuhtidel Kethil ja Marekil oli au proovida. Marekil oli keeruline oma vaimustust Putuka kostüümist varjata – see pani teda lausa mööda stuudiot ringi “lendama”. 

Vaata videost, kuidas uus Lotte muusikal sündis, kuidas leiti muusikali näitlejad ja kui lustlikult Kethi ning Marek oma uusi tegelaskujusid nautisid:

Kommentaarid puuduvad