Piiranguid eiranud spordiklubil keelati kaheks nädalaks tegutsemine

Spordiklubi Sparta on korduvalt eiranud piiranguid ja seetõttu keelas Terviseamet klubil kahe nädala vältel tegutsemise.

Oktoobri lõpus teatas terviseamet, et alustab koroonanõuete täitmisest keelduva Tallinnas asuva Sparta spordiklubi suhtes haldusmenetlust, millega on võimalik klubi tegevus peatada või keelata. Sel nädalal jõudis menetlus spordiklubi majandustegevuse sulgemise otsuseni.

Terviseameti kinnitusel saadeti Spartale majandustegevuse peatamise otsus selle nädala alguses. Eelnevalt oli Sparta saanud terviseametilt ettekirjutuse, milles kohustati spordiklubi järgima koroonapiiranguid. 

Sparta märkis oma kodulehel, et nende majandustegevus on ajutiselt peatatud ning klubi saavad praegu kasutada vaid seltsi liikmed. Seda, et spordiklubi ka suletuna püsiks, jälgib terviseameti järelvalve koostöös politseiga.

Kommentaarid puuduvad