Silvia Ilves pakkus välja lahenduse koroonakriisile: kaotage maskid ja jagage hoopis vitamiine!

uudised.ee

Eesti on jõudnud äärmiselt tumeda stsenaariumini – nakatumisnäitjata poolest oleme me maailmas esikohal. Haiglates valitseb sõjaolukord ja plaaniline ravi on piiratud, mistõttu plaanib valitsus omakorda täiendavate piirangute rakendamist juba olemasolevatele. 

Avameelses intervjuus tunnistab tšellist ja nelja lapse ema Silvia Ilves, et tema hinnangul tuleks kriisi lahendamisele läheneda hoopis teisiti kui praegu. "Äkki lõpetaks selle maski kandmise ja vaktsineerimise, mis tegelikult inimese immuunsüsteemi nõrgestab," arvab ta ning lisab, et valitsus peaks rahvale hoopiski erinevaid vitamiine jagama.

Vaata ka täispikka intervjuud!

Eesti on jõudnud äärmiselt tumeda stsenaariumini – nakatumisnäitjata poolest oleme me maailmas esikohal. Haiglates valitseb sõjaolukord ja plaaniline ravi on piiratud, mistõttu plaanib valitsus omakorda täiendavate piirangute rakendamist juba olemasolevatele. 

Avameelses intervjuus tunnistab tšellist ja nelja lapse ema Silvia Ilves, et tema hinnangul tuleks kriisi lahendamisele läheneda hoopis teisiti kui praegu. “Äkki lõpetaks selle maski kandmise ja vaktsineerimise, mis tegelikult inimese immuunsüsteemi nõrgestab,” arvab ta ning lisab, et valitsus peaks rahvale hoopiski erinevaid vitamiine jagama.

Vaata ka täispikka intervjuud!

Kommentaarid puuduvad