Hirmus! Hispaaniasse suundunud lennukit tabas Tallinna kohal välk

uudised.ee

Laupäeval kell 13.20 tõusis Tallinnas õhku Hispaaniasse Malagasse teel olnud AirBalticu lennuk, kuid pööras välgutabamuse tõttu otsa ringi ja maandus, vahendab BNS.

Tallinna lennujaama pressiesindaja Jane Kallaste sõnul on meeskonna ja reisijatega kõik korras. Üks lennukis olnud reisija jagas Postimehega videot, kuidas lennukitiiba tabas veidi aega pärast õhkutõusmist välk.

AirBalticu kommunikatsioonijuht Alise Bethere ütles Postimehele, et lennukitiiba tabas tõepoolest välk. Ta märkis, et tänu tehnoloogia arengule ei kujuta tänapäeval välgutabamus lennuki turvalisusele suurt ohtu. «Sellegipoolest seavad standardprotseduurid esikohale ohutuse ja seetõttu otsustas lennukimeeskond pöörduda kiiremas korras tagasi Tallinnasse,» lausus Bethere.

Reisijad toimetas Malagasse asenduslennuk. «Lennufirma palub vabandust reisijatele põhjustatud ebamugavuste pärast,» ütles Bethere.

Kommentaarid puuduvad