Liivakastis lämbunud lapse ema: täiesti tervest lapsest sai laps, kes on poolpime, ei liigu, ei söö, ei räägi

uudised.ee

Saku lasteaias õnnetusse sattunud nelja-aastase Mirko, tema vanemate ja õe-venna elu on alates õnnetust päevast täielikult muutunud. Seni täiesti terve laps on täna seisundis, kus ta ei liiguta, ei räägi, ei söö ja istub vaid kärus. 

"Talle tehti üldnarkoosiga aju-uuring ja me saime teada karmi tõe: pojal on ulatuslik ajukahjustus. Talle määrati sügav puue," kirjeldab Mirko ema kurba saatuse keerdkäiku.

"Sa ei tule iial selle peale, et võib niimoodi minna. Kui istud intensiivis, on sul pealtnäha magav ja terve laps, sa arvad, et ta ärkab ja jätkab sealt, kus enne oli. Aga nüüd oli meie seni täiesti tervest lapsest saanud laps, kes on poolpime, ei liigu, ei söö, ei räägi," lisab ta.

Loe täispikka artiklit Eesti Ekspressist.

Kommentaarid puuduvad