Kethi Uibomägi sattus stuudios õnnetusse: mäletan hetke, mil juba kiirabiautos haigla poole vurasime

uudised.ee

Eile pärast otse-eetrit juhtus Kethiga stuudios õnnetus. Paar päeva on "Seitsmeste" ekraanil Marek Lindmaa üksinda. Kethi jagas oma sotsiaalmeedias lähemalt, mis juhtus ja miks tema täna eetris ei olnud.

"Eile kell 20:01 õhtul juhtus minuga õnnetus, kui otse-eetri prožektorite alt tulles pimedas kraana kaameraga vastu pead obaduse sain. Kabariidi tunnetus kõrgustesse on pimedas ruumis mul veel puudulik. Vops oli korralik ja ega ma ise suurt ei mäleta, kui hetke mil juba kiirabiautos haigla poole vurasime. Mind täna eetris ei näe, kosun arsti soovitusel paar päeva ja olen voodirežiimil,'' seisab Kethi postituses.

Ta hoiatab, et peapõrutuse võib saada ükskõik kus ja millal, küll on hea, et mu kolleegid Urmas Pardane, Marek Lindmaa ja Andra Järva mind oskasid õigesti ja kiirelt abistada. Proovisin küll doktorit ära rääkida, et palun luba koheselt stuudiosse minna, aga no arst teab, mis õigem oleks. Head peaparandust mulle ja olge ikka Seitsmesed lainel,'' kirjutas Kethi.

Vaata täispikka postitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad