Südantlõhestav lugu! Raskustes ja erivajadustega suurpere vajab abi maja remontimiseks

uudised.ee

Seekordne "Sotid selgeks" saade viib vaatajad Häädemeestele, kus jutustab oma kurva loo Katrin, kes juba mõne kuu pärast peab välja kolima oma kodust, sest kunagise elukaaslase ettevõtte võlad saatsid selle maja kohtutäituri haamri alla.

Katrinil ja tema perel on koht kuhu kolida, aga et sinna elama asuda, on vaja neil meie kõigi abi – maja vajab tõsist renoveerimist. Vesi on vaja majja saada igaljuhul ja ehitada valmis pesemisruum, lisaks vajab maja uut katust ning üle tuleks vaadata nii küttekolded kui ka aknad ja loomulikult seinad.

Naisel endal sellised vahendeid ei ole, et need tööd tellida. Katrin pühendab hetkel kogu oma aja oma perekonnale, kuhu kuulub kaks erivajadustega meest – Katrini poolvend ja poeg – ning Katrini kasutütar koos oma väikese lapsega.

Kui soovid perekonnale oma abikäe ulatada, siis saad ülekande teha: EE352200001105422621 Katrin Jürimäe

Seekordne “Sotid selgeks” saade viib vaatajad Häädemeestele, kus jutustab oma kurva loo Katrin, kes juba mõne kuu pärast peab välja kolima oma kodust, sest kunagise elukaaslase ettevõtte võlad saatsid selle maja kohtutäituri haamri alla.

Katrinil ja tema perel on koht kuhu kolida, aga et sinna elama asuda, on vaja neil meie kõigi abi – maja vajab tõsist renoveerimist. Vesi on vaja majja saada igaljuhul ja ehitada valmis pesemisruum, lisaks vajab maja uut katust ning üle tuleks vaadata nii küttekolded kui ka aknad ja loomulikult seinad.

Naisel endal sellised vahendeid ei ole, et need tööd tellida. Katrin pühendab hetkel kogu oma aja oma perekonnale, kuhu kuulub kaks erivajadustega meest – Katrini poolvend ja poeg – ning Katrini kasutütar koos oma väikese lapsega.

Kui soovid perekonnale oma abikäe ulatada, siis saad ülekande teha: EE352200001105422621 Katrin Jürimäe

Kommentaarid puuduvad