Kuninganna jättis tervise tõttu esmakordselt vahele olulise kogunemise ja saatis kurva tooniga sõnumi

uudised.ee

Kuninganna Elizabeth II jättis esimest korda oma valitsemisaja jooksul vahele Inglismaa Kiriku assamblee kogunemise. Teisipäeval aset leidnud üritusel asendas monarhi tema noorim poeg Edward, kes edastas oma ema sõnumi, kus ta kommenteeris ka oma tervislikku seisundit, vahendab Kroonika.

"On raske uskuda, et prints Philipi ja minu esimesest osalemisest sellel kogunemisel on möödas juba 50 aastat. Keegi meist ei saa aja möödumist peatada," luges Wessexi krahv ette oma ema sõnumi.

"Kuigi tavaliselt keskendume sageli kõigele sellele, mis on vahepealsete aastate jooksul muutunud, siis jääb palju ka samaks, sealhulgas ka Kristuse evangeelium ja tema õpetus," jätkas Edward. Peamiselt soovis Elizabeth II toonitada oma kõnes seda, et kirikut on ootamas ees tähtsad otsused ja suured kohustused.

Loe refereeritud artiklit Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad