Kohutav! Jaak Joala minia kodu põles maani maha: püsti jäid vaid korsten, pliit ja ahi

uudised.ee

Diana Jantsus andis eile Facebooki postituses teada, et tulekahju hävitas tema õe Edithi Joala kodu ning nõudis ka mitmete armastatud loomade elu. 

Õnnetus leidis aset esmaspäeval, 16. novembril. Teadmata põhjustel oli Edithi kodus tekkinud tulekahju. Kuna maja asus paksu metsa sees, ei märganud keegi põlengut päevasel ajal. Põlengu avastas koduomanik alles õhtul kella viie ajal töölt koju suundudes. Selleks hetkeks oli juba kogu maja juba maani maha põlenud. Oma kätega valmis ehitatud kodust ei jäänud peale tule hävitavat tööd alles peaaegu mitte midagi - püsti jäid vaid korsten, pliit ja ahi. Samuti hukkusid tulekahjus ka Edithi loomad. 

"Me võime ainult ette kujutada, millised tunded teda valdasid, kui ta mõistis, et tuli oli võtnud temalt kõik, tal ei ole enam mitte midagi. Reaalselt mitte midagi!" kirjutas Diana oma Facebooki postituses. Diana sõnul on tema õde Edith alati kõigega ise hakkama saanud, kuid nüüd on see hetk käes, kus ta peab teiste abi paluma. "Palun siiralt teie abi. Iga väiksemgi panus on määrava tähtsusega, et õde saaks oma elu taas üles ehitada," pöördus Diana kõikide Eesti inimeste poole.

Edithi toetuseks avas Diana ka eraldi konto: EE822200221078024211 Diana Jantsus

Diana Jantsuse Facebooki postitus:

Edith on abielus Jaak Joala poja Janar Joalaga. Kuigi Edith ja Janar abiellusid alles 2018. aastal, siis varasemast tutvusest on neil ka ühine tütar - 23-aastane Carmen Jaoala.

Kommentaarid puuduvad