Ilmateade: pühapäevaks on oodata paiguti lumesadu

Madalrõhuala lääneservas jätkub pühapäeval põhjast lähtuva külmema õhu sissetung ning Põhja-Eestis võib sadada lisaks vihmale ja lörtsile ka lund.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi ning paiguti tekib udu. Tuul puhub sisemaal läänekaarest kiirusega 2-8 m/s. Saartel ja rannikul puhub lääne- ja loodetuul 6-11, puhanguti 15-17 m/s. Pärast keskööd tuul vähehaaval nõrgeneb. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, rannikul kuni +6 kraadi.

Peipsi järvel puhub läänetuul 5-8, puhanguti 11 m/s. Lainekõrgus on pool kuni üks meeter. Ilm on olulise sajuta ja mõõduka nähtavusega. Õhutemperatuur on 0 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hooti vihma ja lörtsi ning Põhja-Eestis ka lund. Puhub lääne- ja loodetuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhtu poole tugevneb loode- ja põhjatuul 6-11, rannikualadel puhanguti 15-18 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Õhtuks taevas paljudes kohtades selgineb ning õhutemperatuur langeb alla nullkraadi.

Peipsi järvel puhub loodetuul 5-10, õhtul puhanguti 15 m/s. Lainekõrgus on 0,7-1,5 meetrit. Hooti sajab vihma või lörtsi ja nähtavus on mõõdukas. Sooja on 1-2 kraadi.

Kommentaarid puuduvad