KolmeDOK avaldab: tuhandete inimeste ületoomist ei ole võimalik meil takistada

uudised.ee

Ajal, mil Valgevene-Poola piiril toimuvad sõja sarnased sündmused, hoiame meie, eestlased hinge kinni, et see karikas meist mööda läheks. Ärevas olukorras on legendaarselt sõltumatu teleajakirjanik Peeter Võsa võtnud nõuks uurida, kui hästi peab Eesti piir ja mis seal tegelikult toimub. KolmeDOKist selgub, et meil ei oleks võimalik 100-1000 inimese ületoomist takistada. Vaata lähemalt videost.

Ajal, mil Valgevene-Poola piiril toimuvad sõja sarnased sündmused, hoiame meie, eestlased hinge kinni, et see karikas meist mööda läheks. Ärevas olukorras on legendaarselt sõltumatu teleajakirjanik Peeter Võsa võtnud nõuks uurida, kui hästi peab Eesti piir ja mis seal tegelikult toimub. KolmeDOKist selgub, et meil ei oleks võimalik 100-1000 inimese ületoomist takistada. Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad