Legendaarne Peeter Võsa naaseb teleekraanile: minu kõik hirmud on juba ületatud

uudised.ee

Ajal, mil Valgevene-Poola piiril toimuvad sõja sarnased sündmused, hoiame meie, eestlased hinge kinni, et see karikas meist mööda läheks. Ärevas olukorras on legendaarselt sõltumatu teleajakirjanik Peeter Võsa võtnud nõuks uurida, kui hästi peab Eesti piir ja mis seal tegelikult toimub. Sellest käis ta Seitsmeste stuudios lähemalt rääkimas.

''Teletegemine on nagu jalgrattasõit, kui oled korra ära õppinud, siis see ikka nii lihtsalt ei unune,'' ütleb Võsa naerusuiselt, kes pole olnud televaatajate ees umbes 10 aastat. Ta märgib, et on piisavalt vana ja kogunud omajagu kogemust. Saatejuht Kethi Uibomägi uurib, et kas oli hirmus piiril olukorda jälgida ja mis olid peamised ohud, mida legendaarne saatejuht tunnetas.

''Mul pole midagi karta. Piir on piir, seal võib alati igasugu üllatusi olla. Ma pole selline mees, kes käib müts peos ja palub midagi. Lähen sinna, kuhu saadetakse. Nii lihtne see ongi ja juhtuda võib kõike. Minu hirmud on juba kõik ületatud,'' lausub Peeter Võsa.

Vaata kogu intervjuud Peeter Võsaga lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad