Uksematt, surnud koer ja maksmata veearve! Multimuredega mees on oma naabritega pidevalt kimpus

"Sotid selgeks" on külas multimuredega mehel Jüril, kes ei saa kohe kuidagi oma naabritega läbi ning probleeme leidub seinast seina.

Kohe alguses kurdab vanahärra, et naabri uksematt on sedasi tema ukse ees, et ta ei saa normaalselt oma ust avada. Sellele leitakse aga kiirelt lahendus.

Siis aga tuleb välja, et naaber olevat suvalise koera matnud nende aeda ja teinud lausa väikese kalmistu. Ka see mure leidis kiirelt lahenduse, sest hoov on mõtteliselt pooleks tehtud tema ja naabrite vahel.

Kolmandaks probleemiks on vesi, mida ülemine naaber ei maksa, sest veenäite ei saa kaheks jagada ja seetõttu tuleb arve Jürile. Oskuslikult oli ülemine naaber aga oma kraani sedasi ära modifitseerinud, et kui Jüri mitte maksmise eest tahtis vee kinni neil keerata, siis naabritele tuli ikka vesi läbi.

Vaata täpsemalt videost!

[embed]

Kommentaarid puuduvad