Tõeline motivatsioonipauk! Kõige positiivsem toidukuller õpetab, kuidas päriselt unistuste elu saavutada

uudised.ee

"Märgatud Eestis" otsis üles Eesti kõige positiivsema toidukulleri, kelleks on Wolti staarkuller Maarja. Tema jaoks on terve elu justkui lõppematu rõõm, pidu ja pillerkaar ning ta on võtnud oma missiooniks seda näidata ja õpetada ka teistele.

Maarja kutsub ennast selgendajaks ja jagab, kuidas päriselt saavutada oma elus kõike, mida hing ihaldab. Energiapomm Maarja võtab Taavi Libe endaga kulleritööle kaasa ning õpetab, kuidas märgata tähtsaid lauseid või märke ja räägib täpselt, kuidas negatiivsus enda lähedusest eemale peletada.

Vaata täpsemalt videost!

“Märgatud Eestis” otsis üles Eesti kõige positiivsema toidukulleri, kelleks on Wolti staarkuller Maarja. Tema jaoks on terve elu justkui lõppematu rõõm, pidu ja pillerkaar ning ta on võtnud oma missiooniks seda näidata ja õpetada ka teistele.

Maarja kutsub ennast selgendajaks ja jagab, kuidas päriselt saavutada oma elus kõike, mida hing ihaldab. Energiapomm Maarja võtab Taavi Libe endaga kulleritööle kaasa ning õpetab, kuidas märgata tähtsaid lauseid või märke ja räägib täpselt, kuidas negatiivsus enda lähedusest eemale peletada.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid puuduvad