Kohutav! Ränk lapsepõlv ja pereliikme võlad viisid 21-aastase neiu laenuorjusesse

Tänases "Sotid selgeks" saates räägib oma loo 21-aastane Kelly-Ly, kellel on seljataga uskumatult raske lapsepõlv ja kes nüüd vaevleb tõsises võlaorjuses.

Kelly-Ly rändas narkomaanist ema juurest alkohoolikutest vanavanemate juurde, kes kasutasid nii üksteise kui ka oma lapselapse kallal vägivalda. Noor neiu koges ka koolikiusu, sest tema isa pussitati surnuks. Kui Kelly-Ly 18-aastaseks sai, kolis ta tagasi ema juurde, lootuses, et olukord on paranenud, aga asjata.

Kelly-Ly emal olid kaelas suured võlad, mida noor neiu suurest hirmust oma jõududega tasuda püüdis, sattudes niimoodi kiirlaenude otsa. Ema võlad said küll tasutud, aga ikka ja jälle tekkis olukordi, kus rahast tuli puudust ja Kelly-Ly aina laenas ja laenas.

Kelly-Ly unistab ülikooli minemisest ja pereloomisest, aga praegu ei saa ta sellele isegi mõelda, sest ta pole oma endagi eluga hakkama saanud. elly-Ly mõistab, et see on tema enda süü, aga enam ei ole tal millelegi muule loota kui kaasmaalaste abile, et saaks kasvõi uut aastat võtta vastu veidi leebema võlakoormaga.

Kui soovid ulatada abikäe: Kelly-Ly Merkulova EE271010011870288222

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3633528[/embed]

Kommentaarid puuduvad