Talv kogub hoogu: nädala lõpus tuleb kuni 17 kraadi külma

uudised.ee

Ilmateenistuse prognoosi järgi kogub talv hoogu ning nädala lõpus tuleb kuni 17 kraadi külma. 

Neljapäeva öösel pilvisus tiheneb. Kohati sajab lund, hommikuks saju võimalus suureneb. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, saartel pöördub itta ja kirdesse ning tugevneb 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 8-14, kohati kuni 17 kraadi, saartel ja kohati rannikul 2-7 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab, suurema tõenäosusega Lõuna-Eestis. Puhub ida- ja kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti 15, Liivi lahel kuni 18 m/s. Külma on 2-8, Kirde-Eestis kohati kuni 10 kraadi. 

Reede öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Puhub põhja- ja kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti 15, Liivi lahel kuni 18 m/s. Külma on 2-8 kraadi. Päeval on pilves, saartel selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, paiguti tuiskab, õhtul sajuvõimalus väheneb. Puhub põhjakaare tuul 3-9, puhanguti 12, rannikul põhja- ja kirdetuul kuni 14 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saarte rannikul näitab termkomeeter kohati 0 kraadi. 

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, saartel ja rannikul ida- ja kirdetuul 6-9, puhanguti 12 m/s. Külma on 8-14, kohati kuni 17 kraadi, saartel ja kohati rannikul 2-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Mandril puhub idakaare tuul 3-9 m/s, saartel ja rannikualadel ida- ja kirdetuul 7-11, õhtul puhanguti 15 m/s. Külma on 4-9, kohati kuni 14 kraadi, saarte rannikul 1-3 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad