Täna
20. jaan
-1...1
0...3
Homme
21. jaan
-5...0
-7...1

Eesti

Tee head! Annetamistalgud võimaldavad peale suurt ostuhullust abivajajatele tähelepanu juhtida

Foto: TV3
09:00 01. detsember 2021
Autor: uudised.ee

Eile oli annetamistalgute päev, mis on vastukaaluks novembrikuus toimunud suurtele tarbimis- ja otsupäevadele. "Seitsmestes" käisid külas Swedbanki toetustegevuste juh Merje Klopets ja "Minu unistuste päev" kommunikatsioonijuht Ave Pilt, kelle hinnangul võiksid inimesed võimalusel rohkem abikäsi ulatada."Tegelikult oleks hea midagi tagasi anda, mitte lihtsalt hullunult osta," tõdes Klopets ning lisas, et uudse annetamisplatvormiga on annetamine lihtsam kui kunagi varem. 

Vaata videost, kuidas on võimalik "Minu unistuse päeva" toetades head teha: 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!