Suur edulugu! Lihtsast palgatöölisest sai miljonär: mis on sinu vabandus?

uudised.ee

Formaadis "10 kõige põletavamat küsimust" oli külas investor Kristjan Liivamägi, kes alustas aastaid tagasi tavalise palgatöötajana ning tänaseks on tal kogunenud üle miljoni euro investeerimisportfelli. "Ma ei peaks enam mitte midagi tegema," tunnistab ta. Kuidas on see võimalik?

Investeerimise puhul toob Kristjan välja, et alustada tuleks võimalikult vara ja absoluutselt kõigil, kes selle vastu vähegi huvi tunnevad - pole vahet, kas sa teenid keskmist palka või oled jõukas. "Mina alustasin 2010 palgatöölisena oma säästudest, mis oli 2500 eurot. Tänaseks on minu investeerimisportfell ja minu varade maht üle 1,2 miljoni euro ja see teenib mulle igakuist passiivset intressi, dividendi ja üüritulu üle 8000 euro kuus," kirjeldab ta, kuidas tema oma teekonda finantsvabaduseni alustas.

"Ma ei peaks enam mitte midagi tegema - ma võiksin päevad läbi vaadata televiisorit või olla Bali saarel ja juua mohitot. Ometigi ma ei tee seda, sest ma naudin seda, mida ma teen ja hetkel ma hea meelega annan oma teadmisi ülikoolis tagasi. Mina lihtsa palgatöölisena suutsin seda teha, siis ma küsiks filosoofilise küsimuse: mis on sinu vabandus, et sa seda ei tee?" räägib ta.

Ühtlasi tunnistab Kristjan, et täna on ka tema 1- ja 5-aastasel lapsel märkimisväärne investeerimisportfell, sest need loodi juba nende sündides.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid puuduvad