Täna
20. jaan
-1...1
0...3
Homme
21. jaan
-5...0
-7...1

Eesti

Tanel Kiik lubab: aastavahetuse pidamise ajaks tulevad piirangute leevendused

Foto: Priit Simson/Delfi
13:00 02. detsember 2021
Autor: uudised.ee

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik süstis neljapäeval inimestesse optimismi, märkides, et aastavahetuse ärasaatmise ajaks tulevad piisavad leevendused. 

Kiige sõnul on valitsus kogu aeg öelnud, et kui riik läheb covidi osas langustrendis ja vaktsineerituse tase kasvab, siis valitsus kindlasti ei arva, et uus aasta tuleb sellel korral kell 23, nagu on praegu paika pandud avalike ürituste piirangud. 

"Igal juhul aastavahetuse perioodiks need leevendused tulevad," kinnitas Kiik, rõhutades samas, et covid-passi nõue jääb kindlasti kehtima, mistõttu on oluline, et inimesed end jätkuvalt laseksid vaktsineerida. 

Peaminister Kaja Kallas märkis, et valitsus ootab teadusnõukohalt järgmise nädala esmaspäevaks seisukohta, kui ohtlik on levima hakanud uus viirustüvi. "Siht on järgmise nädala alguses see otsus ära teha," vastas Kallas küsimusele, kas kella 23-ne piirang aastavahetuse ajaks kaob. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!