Ränk päev liikluses: üks hukkunu ja kaheksa vigastatud, nende hulgas lapsed

uudised.ee

Neljapäev tõi kaasa mitu rasket liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja said vigastada kaheksa inimest, nende hulgas ka kolm last. 

Eesti eri paigus juhtus viis rasket liiklusõnnetust. Kõige raskem liiklusõnnetus leidis aset kella poole kümne ajal Tartumaal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel. Veokit juhtinud 39-aastane mees kaotas libeda tee tõttu juhitavuse, paiskus teelt välja vastassuunavööndi ning põrkas haagise tagaosaga vastu sõidukit Volvo. Volvos olnud 22-aastane noormees hukkus. Volvo juht ja teine kaasreisija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile hommikul kella seitsme ajal toimus õnnetus Tallinnas Paldiski maanteel, kus liinibuss sõitis otsa 15-aastasele tüdrukule, kes ületas sõiduteed seda selleks ettenähtud kohas. Jalakäija toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

Kella kahe ajal päeval sai kaheksa-aastane tüdruk löögi sõiduautolt, mida juhtis 66-aastane mees. Tüdruk oli jooksnud autode vahelt sõiduteele selleks keelatud kohas. Laps toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

Lääne-Virumaal sõitis 50-aastane mees vasakpööret sooritades otsa teisele autole, kus viibisid 23-aastane naine ja ühekuune imik. Kõik asjaosalised toimetati haiglasse kontrolli. 

Viies õnnetus juhtus kella poole üheksa ajal Tallinnas, kui 27- aastane mees sõitis otsa 42-aastase mehe autole. Viimane toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.
 

 

 

Kommentaarid puuduvad