Kiiret paranemist! Kethi Uibomägi nakatus koroonaviirusesse: see sai mind ikkagi kätte

uudised.ee

Kurja koroonaviiruse eest ei ole me keegi lõpuni 100% kaitstud ja kahjuks õnnestus nakatuda ka "Seitsmeste" saatejuhil Kethi Uibomäel. Kaassaatejuht Marek Lindmaa võttis temaga ühendust ja uuris, kuidas ta ennast tunneb.

"Mul on nüüd uus sõber, kes järgnevad 10 päeva mu elu dikteerib ja kuigi ma proovisin temast hoiduda, vaktsineerisin ja maskitasin, sai ta mind ikkagi kätte," tunnistab Kethi, kes on nüüd mõnda aega kodus ravil ja saadet ei juhi.

Kethi kirjeldab, kuidas tal oli 39-kraadine palavik ja deliiriumi tunne, aga selle sai ta paracetamoli abiga allapoole tõmmatud. "Peavalu on, köha, pearinglus, üleüldine nõrkus, nohu, hääl on teistmoodi ja jõuetus. Lõhna ja maitset ka pole," kirjeldab Kethi teda vaevavaid sümptomeid ja lisab, et ta ei tea, kus ta nakatuda võis. 

"See on täiesti teistmoodi kui tavaline külmetushaigus, koguaeg midagi muutub või tuleb juurde," sõnab Kethi, kuidas ta esialgu üldse arvas, et tal on migreen.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid puuduvad