Siin on sinu võimalus! Salapärased noormehed peidavad üle Eesti toredaid kingitusi

Saates "Sotid selgeks" käisid külas kaks salapärast maskiga meest, kes on oma Tiktoki ja Instagrami kontodega kiirelt tippu tõusnud. Nimelt rändavad noormehed mööda Eestit ja peidavad erinevatesse asukohtadesse sularaha, mida siis nende jäglijatel on võimalus üles otsida.

Nende nimi on surprize_eesti ja nende peamine missioon on tuua inimestele rõõmu ja veidikene seiklust. Salapärased mehed teevad seda kõike omast taskust ja loodavad teha erinevate ettevõtetega koostööd, et auhinnad oleksid veelgi uhkemad. Kahe kuu peale on mehed ära andnud juba üle 400 euro!

Saates “Sotid selgeks” käisid külas kaks salapärast maskiga meest, kes on oma Tiktoki ja Instagrami kontodega kiirelt tippu tõusnud. Nimelt rändavad noormehed mööda Eestit ja peidavad erinevatesse asukohtadesse sularaha, mida siis nende jäglijatel on võimalus üles otsida.

Nende nimi on surprize_eesti ja nende peamine missioon on tuua inimestele rõõmu ja veidikene seiklust. Salapärased mehed teevad seda kõike omast taskust ja loodavad teha erinevate ettevõtetega koostööd, et auhinnad oleksid veelgi uhkemad. Kahe kuu peale on mehed ära andnud juba üle 400 euro!

Kommentaarid puuduvad