Riigikogu liige Martin Repinski sõitis istungi ajal hoopis Bolti: ma ei näe probleemi selles

uudised.ee

Hiljuti kajastas „Ringvaade“, kuidas praegune riigikogu liige ja keskerakondlane Martin Repinski teenib Boltiga kliente sõidutades lisaraha. Nüüd selgus, et parlamendiliige tegi seda hiljuti suisa tööajast, puududes riigikogu arupärimiselt.

Riigikogu liikmena teenib ta igakuiselt 4399,43 eurot. Üks Delfi lugeja viitas, et tellis eile kell 17.44 Tallinnas Bolti takso ja variandina pakkus mobiilirakendus just Repinskit, ent samal ajal oli toimumas ka riigikogu istung.

Repinski ise selles aga probleemi ei näe. “Kui tahan kohal olla, kuulata ja midagi öelda, siis seda teen. Kui aga näiteks arupärimised, kus ei taha osaleda ja saan vajadusel ka hiljem vaadata, siis ma ei näe probleemi selles, et sõita Boltiga,” lausus ta.

Artikkel refereeritud Delfist.

Kommentaarid puuduvad