Varro Vooglaid levitab hirmuäratavaid ähvardusi: need inimesed, kes tulevad sellist asja tegema, saavad kuuli

uudised.ee

Kuigi Eestis pole vähimatki märki, et siin sundvaktsineerimist kehtestama hakataks, on endiselt mõnel selle osas tõsised hirmud. Varro Vooglaid rääkis vaktsineerimisest 5. detsembril TRE raadio jutusaates “Räägime asjast”.

Vooglaid põrutas: “Nüüd see koht, kus ma ütlen, et me vabade kodanikena peame tõmbama maha väga selgelt punased jooned ja ütleme, et kuskilt läheb see piir, kust me ei astu enam sammugi tagasi. Alustame lõpust: kui mingil hetkel keegi kujutab ette, ta tuleb minu lapsi ära võtma, et hakata neid vägivaldselt süstima, siis ma ütlen ausalt – ma olen relvaomanik ja ma ei karda relva kasutada. Need inimesed, kes tulevad sellist asja tegema, saavad kuuli. Ma võin langeda seda tehes, aga ma ei kavatse sellel mitte mingil juhul lasta juhtuda. Ja ma loodan, et kõik teised relvaomanikud mõtlevad täpselt samamoodi.”

Kommentaarid puuduvad