Juss Haasma oma madalpunktidest: iseendale probleemide tunnistamine on raske

uudised.ee

Seitsmestes käis külas näitleja ja muusik Juss Haasma, kes rääkis lähemalt vaimse tervise probleemidest. Ta arutles stuudios oma madalpunktidest ja sõnas, et viimane aeg on hakata nendel teemal rääkima ning kogu olukorda teadvustama.

‘’Ma arvan, et me kõik oleme kokku puutunud vaimse tervise probleemidega. See kõik taandub selleni, et kas inimene on endaga heas kohas või mitte,’’ räägib Haasma, kes on tajunud, et kui mingid asjad ei lähe elus niimoodi nagu oled soovinud, seal on oht hakata mõtlema murepilvi juurde.

Ta sõnas, et just iseendale on probleemide tunnistamine väga raske ja abi küsimine seetõttu ka keeruline. ''Võib-olla see on ego, mis meid sellel hetkel kaitseb. Ma ei ole küll professionaalne nõustaja ega psühholoog, aga see tema mind huvitab,'' avaldab Juss.

Vaata intervjuud Juss Haasmaga lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad