Uuel aastal uue hooga! “Seitsmeste” peaprodutsendina alustab Anneli Lahe

uudised.ee

Telekanalil TV3 on heameel teatada, et uuest aastast juhib „Seitsmeste“ saatetundi kogenud teleprodutsent Anneli Lahe.

„Teeb suurt heameelt, et TV3 meeskond täieneb taas ühe kogenud ja võimeka teleprodutsendi võrra. On rõõm, et Anneli Lahe on otsustanud vastu võtta uued väljakutsed TV3 uudisteosakonnas,“ märkis TV3 Grupp Eesti juht Signe Suur. „Arvestades Anneli pikka ja edukat karjääri televisioonis nii tegevprodutsendi kui ka toimetaja ja saatejuhina, olen veendunud, et meie koostöö tuleb edukas. Kindlasti aitab Anneli tõsta „Seitsmeste“ populaarsust veelgi ning rikastada ja mitmekesistada meie edastatavat uudisvoogu ja õhtust meelelahutuslikku teleprogrammi,“ lisas Suur.

Anneli Lahe tunnistab, et loomulikult on tegemist suure väljakutsega. „Otsus selline pakkumine vastu võtta ei tulnud kergelt. Kuid nagu öeldakse – kui elu annab sulle uued väljakutsed, tuleb neile vastu astuda; eks just ise peame looma selle, mille osa soovime olla. Mulle on antud võimalus luua üks vahva uudistemagasin ning just selline saab nüüdsest olema mu uue aasta soov ja eesmärk,“ sõnas Lahe.

Seoses muudatustega on uuendusi ka toimetuse töökorralduses. TV3 tehnilise meeskonna juhina alustab Talis Talv, kes on töötanud TV3 erinevatel positsioonidel juba üle paarikümne aasta. 

Anneli Lahe lõpetas 1996.aastal Tartu Ülikooli sotsiaalteaduskonnas ajakirjanduse ja suhtekorralduse eriala. 1997.aastal õppis täiendõppes eesti filoloogiat Tallinna Ülikoolis. Anneli on tegutsenud televisioonis üle 28 aasta, alustades saatejuhina EVTV-s aastal 1993. Anneli on aastate jooksul juhtinud erinevaid telesaateid ning olnud paljude teleprojektide tegevprodutsent ja toimetaja.


Foto: TV3

Kommentaarid puuduvad