“Inglite aeg” ootab annetusi! Haruldast Westi sündroomi põdev tüdruk piinleb krambihoogude käes

uudised.ee

TV3 eetris on traditsiooniline suur heategevussaade „Inglite aeg“, mis annab meile kõigile võimaluse abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi. Haruldast Westi sündroomi põdev 7-aastane Nelly-Steffany piinleb krambihoogudes, mida leevendaks kallis ravim. See ravim on aidanud üle maailma tuhandeid ja tuhandeid lapsi. Nelly-Steffanyl on tubli ema, kes on rabanud läbi elu kolmel-neljalt töökohal, aga ravimit ei suudaks pere lubada ka aastaid ja aastaid toidulaua arvelt. Väike Nelly-Steffany väärib paremat enesetunnet ja piinade vähendamist.

“Inglite aja” annetusnumbrid:
900 7301 5 eurot
900 7302 10 eurot
900 7303 25 eurot 

 Aitame ja märkame, sest on ju Inglite aeg ja üksteist peab hoidma.

“Inglite aeg” on TV3s juba täna kell 20!

Kommentaarid puuduvad