Inglite aja

toob teieni ISKU

“Inglite aeg” ootab annetusi! Hingamisaparaat rikkus enneaegselt sündinud kaksikute ninad

uudised.ee

TV3 eetris on traditsiooniline suur heategevussaade „Inglite aeg“, mis annab meile kõigile võimaluse abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi. Enneaegselt sündinud 4-aastaste kaksikute Karolina ja Haroldi pisikesed ninad hävitas tänuväärne, kuid ometi saatuslik hingamisaparaat. Ninaoperatsioonid, millest on pikalt unistatud, võiksid päästa lapsed narrimisest ja hingevalust. Mitte ükski ema ega isa ei suuda vaadata, kuidas nende väikesed päikesekiired kõnnivad nina norus ja süda murtud mänguväljakult koju, sest teistele lastele ei jää Karolina ja Haroldi katkised ninad märkamata.

“Inglite aja” annetusnumbrid:
900 7301 5 eurot
900 7302 10 eurot
900 7303 25 eurot 

 Aitame ja märkame, sest on ju Inglite aeg ja üksteist peab hoidma.

“Inglite aeg” on TV3s juba täna kell 20!

Kommentaarid puuduvad

Inglite aja

toob teieni ISKU