Inglite aja

toob teieni ISKU

“Inglite aeg” ootab annetusi! Raske sünnitraumaga plikatirts loodab tugiisiku abiga arengut jätkata

uudised.ee

TV3 eetris on traditsiooniline suur heategevussaade „Inglite aeg“, mis annab meile kõigile võimaluse abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi. Julma sünnitraumaga kehasse vangistatud elurõõmus 9-aastane Aurelia loodab püsiva tugiisiku abil oma hämmastavat arengut jätkata. Nutikas ja naerusuine Aurelia unistab saada kirurgiks ja meie saame selle unistuse poole sammumisele hoogu lükata, sest Aurelia tahtejõud on suurem kui miski muu. Tema esimesed sammud ei ole kaugel ja Aurelia pingutab iga jumala päev selle nimel, et ühel päeval ise hakkama saada.

"Inglite aja" annetusnumbrid:
900 7301 5 eurot
900 7302 10 eurot
900 7303 25 eurot 

Aitame ja märkame, sest on ju Inglite aeg ja üksteist peab hoidma.

"Inglite aeg" on TV3s juba täna kell 20!

Kommentaarid puuduvad

Inglite aja

toob teieni ISKU