Tähelepanu! Kui soovid jõulukingi saata pakiautomaadiga, on just see päev viimane hetk

uudised.ee

Postiettevõte Omniva soovitab, et kui on soov riigisiseselt jõuludeks pakki saata, tuleks see hiljemalt kolmapäeval teele panna. 

Omniva märgib, et pühade eel saadetakse ligi pool kogu aasta kirjade mahust ning rõõmuga täidetud pakke oodatakse tavapäraselt oluliselt rohkemates kodudes. Samas lähenevatel riigipühadel puhkavad ka paljud Omniva töötajad.

Kui on soovi jõuluks riigisiseselt pakiautomaadiga pakki saata, siis tuleb see teele panna hiljemalt 22. detsembril enne pakiautomaadi tühjendamise aega. 23. detsembril täidab Omniva pakiautomaate, kuni viimane pakk on jõudnud pakiautomaati. 

Omniva paneb kõigile südamele, et peale paki saamise teavitust tuleks minna pakile ruttu järele. Praegu täidab Omniva pakiautomaate mitu korda päevas ja nii jõuab rohkem rõõmuga täidetud pakke kiiremini saajateni.

Eestisisesed jõulukaardid jõuavad jõuluks kohale, kui need teele panna hiljemalt teisipäeval enne kirjakasti tühjendamise aega. Kuni aasta lõpuni tühjendab Omniva kõiki kirjakaste viis korda nädalas.

Oluline on teada, et pakiautomaatide täitmist ja tühjendamist ei toimu 24.–26.detsembril ja uue aasta esimesel päeval, samuti on sel ajal suletud postkontorid. Pühadele eelnevatel päevadel ehkj 23. ja 31. detsembril töötavad postkontorid lühendatud graafiku alusel.

23.–26. detsembril teele pandud pakid jõuavad sihtkoha pakiautomaati hiljemalt 28. detsembriks. 

24.–26. detsembril töötab Omniva klienditeenindus kell 9-15 ja aasta viimasel päeval kell 9-17. Klienditeenindus on suletud  1. jaanuaril.

Kommentaarid puuduvad