Martin Repinski kaalub riigikogust lahkumist: palk on väike ja töö on igav

uudised.ee

2019. aasta valimistel riigikogusse valitud ja nüüd ühtlasi Bolti sõitma asunud Martin Repinski (Keskerakond) ütles, et suure tõenäosusega teeb ta ametiaja lõppedes poliitikaga lõpparve. Põhjus seisneb selles, et mehel on riigikogus igav.

Repinski tunnistab, et koalitsioonis saabki istungitel mitte kohal käia. "Töö ei saa tehtud, aga palka saab jah. Mingis mõttes, võib öelda, kui ausalt öelda, on igav seal tõesti."

Palka saab Repinski arvele enda sõnul kolm ja pool tuhat eurot. Seda on tema meelest liiga vähe. "Vaata, mis turul toimub. Ministrikohast loobutakse, presidendikohast loobutakse... Paljud tahaks olla minister valitsuses, riigikogu liige jne, aga kui saad mujalt kordades rohkem palka, siis pole motiveeriv kandideerida," selgitab Repinski.

Artikkel refereeritud Postimehest.

Kommentaarid puuduvad