Mis mõttes?! Mupo töötaja põhjustas jõuluõhtul purjuspäi avarii ja proovis sündmuskohalt lahkuda

uudised.ee

24. detsembri õhtul sai politsei teate, et Tallinnas Laagri ülesõidu juures toimus avarii, mille järel tahtis üks osalistest sündmuskohalt autoga lahkuda, kuid pealtnägija võttis temalt autovõtmed ning kutsus politsei.

Politsei sõnul kõndis naine seejärel sündmuskohalt minema, kuid ametnikud tabasid ta peagi. Jaoskonnas tuvastati naisel ka alkoholijoove. Tallinna munitsipaalpolitsei ameti kinnitusel oli see naine nende töötaja, menetluse ja piirkonnatöö osakonna juhataja Triin Uudeväli.

Ameti juhatajale andis Uudeväli juhtunust teada järgmisel päeval. Mupo algatas ka distsiplinaarmenetluste, mille käigus langetatakse otsus, kas Uudeväli peaks ametis jätkama või mitte.

Artikkel refereeritud Delfist.

Kommentaarid puuduvad