Purjuspäi autoavarii põhjustanud mupo juhtivtöötaja lahkub ametist

uudised.ee

Jõululaupäeva õhtul joobnuna liiklusõnnetuse põhjustanud Tallinna munitsipaalpolitsei osakonnajuhataja Triin Uudeväli lahkub teenistusest.

“Jõululaupäeva õhtul liiklusõnnetuse põhjustanud osakonnajuhataja Triin Uudeväli esitas esmaspäeval lahkumisavalduse ning alates teisipäevast ta mupo koosseisus enam ei jätka,” ütles Tallinna munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere BNS-ile.

“Tänan Triinu senise hea töö eest ja tunnustan teda vastutuse võtmise eest. Järelevalve ülesandega munitsipaalpolitsei ametnikelt oodatakse õiguskuulekat käitumist ning osakonnajuhataja peab olema eeskujuks ka kolleegidele. Triin Uudeväli on oma inimlikku eksimust tunnistanud, ta kahetseb seda ja ta võttis tehtu eest vastutuse ning lahkub töölt,” märkis ta.

Kommentaarid puuduvad