Läheb taas soojaks! Vaata, milline ilm tervitab meid aastavahetusel

uudised.ee

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb reedel kuni neli kraadi sooja. 

Öösel on enamasti pilves ilm. Sadu laieneb üle maa, sajab lund ja lörtsi, sisemaal ka jäävihma, lääne poolt alates läheb sadu üle vihmaks. Hommikul sadu hõreneb. Jäiteoht on suur! Vastu hommikut tekib mitmel pool udu. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, rannikul puhanguti 15-17 m/s, pärast keskööd nõrgeneb ning pöördub saartest alates läänekaarde. Õhutemperatuur on öö hakul Lääne-Eestis vahemikus -1 kuni +3 kraadi, ida pool -2 kuni -6 kraadi, pärast keskööd kõikjal tõuseb.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 5-9, puhanguti kuni 12 m/s, hommikuks nõrgeneb. Pärast keskööd sajab lund, hommikul ka lörtsi. Nähtavus on mõõdukas, sajus halb, hommikul paiguti tekib udu. Õhutemperatuur on  vahemikus -4 kuni -6 kraadi, hommikuks tõuseb 0 kraadi lähedale.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ning sekka tuleb ka lörtsi. On jäiteoht. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi, õhtupoolikul langeb Põhja-Eestis alla 0 kraadi ja teed muutuvad jäiseks.

Peipsi järvel puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Ennelõunal sajab mitmel pool lörtsi ja vihma. Nähtavus on mõõdukas, ennelõunal on paiguti udu. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +2 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad