Ootamatud pöörded saates “Imikuga metsas”: Tõnu ja Sindia rööviti metsas puupaljaks

Saate "Imikuga metsas" peakangelased Tõnu ja Sindia teavad, et metsloomi karta pole vaja. Küll aga tuleks karta pahatahtlikku inimlooma ja just nende rünnaku ohvriks langesid ka nemad. Nimelt varastati nad ühel suveööl kurikaelade poolt metsas telkides täiesti paljaks!

"Esmakordne kogemus meie jaoks," tõdes Tõnu, kes kinnitas, et lisaks neile varastati asju ka teistelt telkijatelt.

"Imikuga metsas" on TV3s juba täna kell 20!

Saate “Imikuga metsas” peakangelased Tõnu ja Sindia teavad, et metsloomi karta pole vaja. Küll aga tuleks karta pahatahtlikku inimlooma ja just nende rünnaku ohvriks langesid ka nemad. Nimelt varastati nad ühel suveööl kurikaelade poolt metsas telkides täiesti paljaks!

“Esmakordne kogemus meie jaoks,” tõdes Tõnu, kes kinnitas, et lisaks neile varastati asju ka teistelt telkijatelt.

“Imikuga metsas” on TV3s juba täna kell 20!

Kommentaarid puuduvad