Täna
19. jaan
1...5
-6...2
Homme
20. jaan
-2...1
-1...4

Eesti

Eesti Energia lubab aprilli lõpuni elektrit mitte väljalülitada: sealt edasi me lubadusi ei anna

Foto: Seitsmesed
Eesti Energia juhatuse liige Agnes Roos
10:51 11. jaanuar 2022
Autor: uudised.ee

Martin Helme esines eile raadiosaates avaldusega, kus kutsus üles inimesi protestima kallite elektriarvete vastu ja jätta need sootuks maksmata. Kas Martin Helme soovitust, et jätta elektriarve maksmata, peaks järgima ja kuidas kommenteerib seda avaldust Eesti Energia ise?


Kommentaarid

Kommentaare 2
Mammi 17:42 14. jaanuar 2022
No maksmata jätmine on äärmuslik valik, sest lisandub ju ka viivis neile, kes õigel a j al ei m aksa. Kes selle viivise siis maksab??? Mida pikem on maksmata aeg, seda suurem ka viivis. Kas Martin maksab ise nende mittemaksjate viivised om a riigikogu suurest mitmetuhandesest palgast????
Ivo Torm 18:58 15. jaanuar 2022
Martin, tule mõistusele! Riigivastane tegevus on ära tüüdanud. Lase valitsusel rahulikult oma tööd teha!