''Imikuga metsas'' pere esimene öö telgis: ainus, kes end mugavalt tundis, oli pisipoja

uudised.ee

Täna jätkub taas TV3s uhiuus doksari "Imikuga metsas", mille keskmes on Tõnu ja Sindia Jürgenson ning nende beebi. Tõnu on valmis kõikvõimalikeks stsenaariumiteks: kui ühiskond peaks lagunema või kui meid peaks tabama mõni katastroof. Selle puhul ei ole mees endale rajanud aga mitte maaalust punkrit, vaid ladunud oma neljarattalise sõbra täis kõikvõimalikke eluks vajalikke asju, millega vajadusel metsas hakkama saada.

Perekonna esimene öö metsas ei möödunud aga sugugi nii, nagu Tõnu ja Sindia lootsid. Ootamatult tekkinud külmakraadid tulid neile üllatusena ja tekkis vajadus uue magamiskoti järele. "Meie külmetasime, aga beebi oli nagu soe pallike," tõdes Sindia, et laps siiski külmetama ei pidanud.

"Ainus, kes end mugavalt tundis, oli poja," kinnitas ka Tõnu, et esimene öö neile tohutult mugavust ei pakkunud.

Vaata täpsemalt videost!

Täna jätkub taas TV3s uhiuus doksari “Imikuga metsas”, mille keskmes on Tõnu ja Sindia Jürgenson ning nende beebi. Tõnu on valmis kõikvõimalikeks stsenaariumiteks: kui ühiskond peaks lagunema või kui meid peaks tabama mõni katastroof. Selle puhul ei ole mees endale rajanud aga mitte maaalust punkrit, vaid ladunud oma neljarattalise sõbra täis kõikvõimalikke eluks vajalikke asju, millega vajadusel metsas hakkama saada.

Perekonna esimene öö metsas ei möödunud aga sugugi nii, nagu Tõnu ja Sindia lootsid. Ootamatult tekkinud külmakraadid tulid neile üllatusena ja tekkis vajadus uue magamiskoti järele. “Meie külmetasime, aga beebi oli nagu soe pallike,” tõdes Sindia, et laps siiski külmetama ei pidanud.

“Ainus, kes end mugavalt tundis, oli poja,” kinnitas ka Tõnu, et esimene öö neile tohutult mugavust ei pakkunud.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid puuduvad