Homme
22. jaan
-5...-1
-7...-1
Ülehomme
23. jaan
-6...1
-13...3

Eesti

Emotsionaalne lugu! Kullast südamega noormees vajab hädasti heatahtlike inimeste abi

Foto: Seitsmesed
10:53 13. jaanuar 2022
Autor: uudised.ee

27-aastane Romet on tubli ja töökas noormees, kelle teele on elu paraku mitmeid takistusi veeretanud, kelle suhtes ei ole elu liialt roosiline olnud. Nimelt on noormees pidanud hakkama saama nii jala kaotamisega kui ka laenu maksmisega. Iial ei tea, kellele elu takistusi tuua võib, kuid me kõik väärime keerulistes olukordades uusi võimalusi.

Rometit nimetatakse kogukonna hingeks ja tema heategusid ning sooja südant teavad kõik. Pea terve elu teiste inimeste aitamisele pühendunud Romet vajab nüüd väga heade inimeste tuge, et erinevate murede ja raskustega toime tulla. "Ma proovin hoida positiivset meelt, ma lähen kasvõi läbi tule ja vee," unistab noormees paremast elust.

Kui on võimalusi ja vähegi soovid, siis on võimalus Rometit aidata ja anda talle uus võimalus! Romet Pažuhanitši kontonumber: EE974204278606636211


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!