Torm ei vaibu: lähipäevadel tuleb korralikku pakast ja tormituult

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb lähipäevadel korralikku pakast, samuti on oodata väga tuuliseid ilmu. 

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, hommikul Kagu-Eestis ka lund. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja läänerannikul kuni 23 m/s, hommikul pöördub saartel loodesse. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi, hommikuks langeb -1 kuni +1 kraadini. Teed muutuvad jäiseks ja libedaks! Päeval on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja lund, tuiskab. Puhub edela- ja läänetuul, Lääne-Eestis loodetuul 5-12, puhanguti 15, rannikul tugevneb 12-17, puhanguti 23, saartel 28 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +1 kraadi, pärastlõunal temperatuur langeb. Libeduse oht on suur!

Reede öösel on Lääne-Eestis muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab kerget lund ja on pinnatuisku. Ida pool on enamasti pilvine. Hooti sajab lund ja tuiskab. Puhub loode- ja põhjatuul 7-12, puhanguti 15 m/s, rannikul 12-17, puhanguti 25, saartel kuni 28 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +1 kraadi. Päeval on Lääne-Eestis  muutliku pilvisusega ja valdavalt sajuta ilm. Õhtul võib lund sadada. Ida pool on enamasti pilvine. Aeg-ajalt sajab lund, tuiskab. Puhub loodetuul 8-14, puhanguti 18, saartel ja rannikul kuni 25 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi ja õhtupoolikul langeb veelgi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Lumehooge on enam öö hakul ja põhiliselt Eesti idaosas, pärast keskööd saju võimalus väheneb. Puhub loode- ja põhjatuul 5-12, puhanguti 14, saartel ja rannikul kuni 20 m/s, pärast keskööd nõrgeneb. Külma on 3-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi lund sadada. Puhub põhjakaare tuul 3-9, ennelõunal rannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 2-5 kraadi. 

Kommentaarid puuduvad