Suurepärane tulemus! Vigursuusataja Kelly Sildaru tegi X-mängudel ajalugu

uudised.ee

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru võitis 21. jaanuaril X-mängudel teist korda rennisõidu, mis teeb eestlannast X-mängude ajaloo edukaima teismelise. Eestlannal on X-mängudelt tänaseks kokku võidetud lausa kümme medalit. 

Kelly Sildaru võitis reedel Colorados oma kuuenda X-mängude kulla. Sildaru läks reedest võistlust juhtima juba esimesel sõidul ning püsis juhtival positsioonil võistluse lõpuni. 

19-aastasele eestlannale tähendab reedene võit, et Sildarust on saanud ajaloo edukaim teismeline X-mängudel. Tal on ainsa teismelisena õnnestunud võita X-mängudelt kokku kümme medalit. Sildarul on kokku kuus kuldmedalit - neli korda on ta tulnud pargisõidu võitjaks ja kahel korral rennisõidus. Lisaks on eestlannal X-mängudelt kolm hõbemedalit ja üks pronksmedal. 

2019. aastal tegi Sildaru samuti ajalugu, kui ta võistles X Gamesil Aspenis rennisõidus, pargisõidus ja Big Airi hüpetes ning võitis igalt alalt medali, saades sellega esimeseks suusasportlaseks, kes on pärast 1997. aastat ühelt X Gamesilt võitnud 3 medalit.

Vaata Kelly Sildaru suurepärast võidusõitu:

Kommentaarid puuduvad